Camping en bord de mer

Aan de zee

16 februari 2023

Wilt u uw vakantie in de frisse lucht doorbrengen in een droomomgeving? Wij hebben de perfecte bestemming voor u: de Atlantische kust. Profiteer van deze uitgelezen bestemming door uw verblijf op een van onze campings aan de Atlantische Oceaan te boeken.

Wilt u uw vakantie in de frisse lucht doorbrengen in een droomomgeving? Wij hebben de perfecte bestemming voor u: de Atlantische kust. Profiteer van deze uitgelezen bestemming door uw verblijf op een van onze campings aan de Atlantische Oceaan te boeken.

De Atlantische kust strekt zich uit van het zuiden van Bretagne via het Baskenland tot het bekken van Arcachon en maakt indruk met zijn uitgestrektheid en brede zandvlakten. Een populaire bestemming voor vakantiegangers, de Atlantische kust heeft een mild klimaat en veel zon tijdens de zomermaanden.

Wat te doen aan de Atlantische kust?

Explorez la côte et ses paysages

Ontdek de kust en zijn landschappen

De Atlantische Oceaan brengt u naar even rijke als gevarieerde bestemmingen: van de rust van de kust van de Vendée, tot de bedrijvigheid van de kust van de Landes, tot de charme van de Bretonse kust. De grootste Franse kust heeft zoveel te bieden.

Profitez des plages de l’Atlantique

Geniet van de stranden van de Atlantische Oceaan

Toeristen komen uit heel Frankrijk om te genieten van de prachtige wilde stranden van de Atlantische Oceaan, maar ook om de duizend en één wonderen van de kust te ontdekken. De oceaan biedt golven voor watersporten. In Baskenland kunt u surfen, terwijl u in de Vendée bijvoorbeeld kunt varen of windsurfen. De stranden hebben zacht zand, perfect voor kinderen, en de getijden in de Vendée brengen rotsen mee om te verkennen.

La côte Atlantique : le paradis des familles

De Atlantische kust: een paradijs voor gezinnen

Met zijn kwelders, wilde stranden, charmante baaien, talrijke badplaatsen en oesterbanken is de Atlantische kust het ideale speelterrein voor een kampeervakantie met het gezin. Uw vakantie combineert ontspanning, spel en activiteiten voor iedereen. Bovendien bieden onze vele campings aan de Atlantische kust u gratis Kids Clubs en animatie voor jong en oud.

Les activités à faire sur la Côte Atlantique

Activiteiten aan de Atlantische kust

Vele avonturen en ervaringen wachten op u: fietstochten in de heide, boottochten in de Golf van Morbihan, surflessen in Hossegor, culturele en gastronomische bezoeken in Bordeaux, ontdekking van de Dune du Pilat, u zult geen tijd hebben om u te vervelen!

  • Domaine de Soulac

    Gironde

    -

    Soulac-sur-Mer

    • Familie camping
    • Natuurlijk omgeving
    • Op 3 km van het strand
    • Wellness-ruimte
  • Les Dunes de Contis

    Landes

    -

    Saint-Julien-en-Born

    • Onder de dennenbomen
    • Toegang tot het strand met de fiets
    • Groot zwembad voor kinderen
    • Gezinsactiviteiten

Onze favoriete bestemmingen bij de Atlantische Oceaan

La Bretagne sud

Zuid-Bretagne

Als we aan Bretagne denken, denken we aan stranden met turquoise water, een wilde en rauwe natuur die ons wegvoert van het alledaagse leven. Onze favoriete bestemmingen zijn Pont-Aven en Quiberon. Onze campings in Bretagne liggen dicht bij de stranden, zodat u er optimaal van kunt genieten.

La Loire-Atlantique

De Loire-Atlantique

Tussen Pornic en Vannes ontdekt u typische stranden, maar ook dennenbossen en beroemde steden als Guérande of La Baule. Laat u meeslepen door deze sublieme streek waar we enkele zeer mooie 4-sterren campings hebben voor uw vakantie. Onze favoriete bestemmingen: Saint-Brévin-les-Pins, Pornic.

La Vendée

De Vendée

Het heeft alles om te behagen met zijn mooie huizen, eilanden, gastronomische broodjes en andere lekkernijen... Onze favoriete bestemmingen zijn Saint-Jean-de-Monts en Saint-Gilles-Croix-de-Vie. Onze campings in de Vendée zijn ideaal om de streek en de kust te verkennen.

La Nouvelle-Aquitaine

Nieuw Aquitanië

Ga naar onze campings in Nouvelle-Aquitaine en Charente-Maritime voor een frisse neus tussen natuur, bos, meer en oceaan! Onze favoriete bestemmingen zijn La Palmyre, La Tremblade, Biscarrosse, Mimizan en Seignosse.

  • Le Bois Dormant

    Vendée

    -

    Saint-Jean-de-Monts

    • Gratis kinderclub
    • Een ontspannen sfeer
    • In de buurt van het eiland Noirmoutier
    • Aan de kust
  • Mer et Soleil d'Oléron

    Charente Maritime

    -

    Oléron

    • Intieme kavels
    • Waterpark
    • Maxi-speeltuin
    • Zeer comfortabele stacaravans
Meer inspiratie
  • Des vacances qui détendent
    Een ontspannende vakantie
    10/03/2023

    Heeft u behoefte aan een ontspannende vakantie om van uw stress af te komen of om weer in vorm te komen? Sommige van onze Siblu-campings zijn uitgerust met een wellness- en/of fitnessruimte om uzelf te verzorgen.

    Lees het artikel
  • Ballade à vélo
    À vélo : en piste !
    15/02/2023

    Bientôt en vacances ? Enfourchez votre vélo et découvrez sans plus attendre les magnifiques territoires français à travers de nombreuses pistes cyclables.

    Lees het artikel
  • Que faire à Mimizan
    Que faire à Mimizan ?
    28/02/2023

    La station balnéaire située en Nouvelle-Aquitaine offre bien plus que des plages ! Suivez notre guide pour découvrir les incontournables à faire à Mimizan. Sur place, de nombreuses activités vous attendent : des visites aux activités plus sportives, vous passerez de beaux moments à Mimizan. 

    Lees het artikel
  • Les plages du Cap d'Agde
    Les plages du Cap d’Agde
    02/03/2023

    Le Cap d’Agde est une jolie station balnéaire au bord de la mer Méditerranée. Son cadre vous envoûtera, notamment grâce à ses magnifiques plages. Sable fin, soleil et activités nautiques… Suivez notre guide pour des vacances réussies sur les plus belles plages du Cap d’Agde.

    Lees het artikel

Wil je niks missen?

Ontvang onze aanbiedingen

Laat je inspireren

Laat je inspireren! Ontvang nieuwtjes, reistips en aanbiedingen van Siblu en wees als eerste op de hoogte!