Onze camping in Groningen

Camping Lauwersoog, onze nieuwste camping met een unieke ligging en direct gelegen aan het Lauwersmeer en de Waddenzee. Kinderen kunnen hun energie kwijt bij de indoor- en outdoor (water)speeltuinen en bij het enthousiaste animatieteam. 's Avonds geniet je met zijn allen van een heerlijk diner in ons bekende restaurant 'Het Booze Wijf'!

Vakantie op Camping Meerwijck zorgt voor ongekend veel waterpret. Onze camping ligt namelijk aan het water. Onze camping heeft een unieke vakantielocatie in Nederland, te midden van het mooie natuurrijke landschap van Groningen en Drenthe.

Er gaat niets boven Groningen

Grootse avonturen, je beleeft ze in Groningen. Met je voeten in de klei van de uitgestrekte polders. Varend langs zeehonden op een bed van zand. In een stoere, eeuwenoude kerk. Of ergens in een zijstraat van een zijstraat, dwalend door de stad. Onze ruimte is onze rijkdom. Hier kom je tot rust en tot leven. Gelukkig ben je in Groningen.

De hoofdstad Groningen

Groningen ligt in het noorden van Nederland en is één van de dunbevolktste provincies in heel Nederland. In de hoofdstad van Groningen, namelijk Groningen, wonen meer dan 200.000 mensen. Dit is meer dan een derde van de gehele provincie. Daarom is dit direct ook een reden waarom deze stad aantrekkelijk is om te bezoeken. Er is hier enorm veel te zien, doen en beleven tijdens jouw vakantie in Groningen want het bruist hier enorm. Het wordt ook wel de studentenstad van Nederland genoemd en dit heeft ook een logische reden. Er studeren hier namelijk wel meer dan 50.000 studenten en meer dan de helft woont er ook.

Zorgeloos boeken met onze COVID-19 garanties!

Pictogram van omboeken
Gratis omboeken
Besmet, reisverbod of ons park gesloten? Boek gratis om! Zo kun je kort voor vertrek toch nog je plannen wijzigen.
Pictogram van geld terug garantie
Geld-terug-garantie
Besmet, reisverbod of ons park gesloten? Geen probleem je krijgt gewoon je geld terug!
Pictogram van later betalen
Lage aanbetaling
Je betaalt geen reserveringskosten & alleen een aanbetaling van 30%. De rest? Dat komt later wel.

Siblu Experience

Hond pictogram
Op vakantie met de hond
Neem je hond mee naar op vakantie naar de Waddenzee! Geniet van een vakantie met de hond en het hele gezin in Nederland, want honden zijn toegestaan op Camping Lauwersoog in enkele geselecteerde accommodaties.
Pictogram van een meer
Unieke locatie
Op de grens tussen de provincies Groningen en Friesland vind je een plek waar de natuur ongestoord zijn gang gaat. Deze bestemming is de ideale uitvalsbasis naar het Nationaal Park Lauwersmeer, Nationaal Park Schiermonnikoog en het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee.
Accommodaties
Camping met stacaravan
Op zoek naar een vakantie in een luxe stacaravan? Op onze camping hebben we diverse luxe stacaravans voor 4 tot 6 personen te huur. Onze accommodaties zijn volledig ingericht, hebben een comfortabele woonkamer en terras met veelal prachtig uitzicht.
Bekijk onze camping op de kaart
Ontdek ons luxe park aan de Waddenzee
Toon op kaart
Camping aan de Waddenzee

Ontdek ook onze campings in Zeeland

Wil je ook eens de andere kant van Nederland ontdekken? Ontdek dan onze campings in Zeeland. Gelegen op prachtige locaties dicht bij zee en omringd door natuur. Beleef hier unieke uitstapjes, mooie fietstochten en heerlijke dagen op het strand!

Bekijk >