Des vacances qui détendent

Een ontspannende vakantie

10 maart 2023

Heeft u behoefte aan een ontspannende vakantie om van uw stress af te komen of om weer in vorm te komen? Sommige van onze Siblu-campings zijn uitgerust met een wellness- en/of fitnessruimte om uzelf te verzorgen.

Heeft u behoefte aan een ontspannende vakantie om van uw stress af te komen of om weer in vorm te komen? Sommige van onze Siblu-campings zijn uitgerust met een wellness- en/of fitnessruimte om uzelf te verzorgen.

Kom naar een van onze wellness campings voor een ontspannende vakantie! Ons sport- en wellnessteam legt u in de watten.

Sauna, spa of massage?

Fitness et sport

Onze fitnessruimtes

Of u nu een sportverslaafde, een beginner of een regelmatige sporter bent, sommige van onze Siblu campings hebben een fitnessruimte met een speciale ruimte en apparatuur voor gewichtstraining. En als u stress wilt wegnemen? Ga dan naar onze sportfaciliteiten, als aanvulling op onze vele sportactiviteiten: tafeltennis, tennis, zwembad...

Détente au Spa

Ontspanning in de Spa

Er gaat niets boven een massage op een van onze wellness campings voor een heerlijke vakantie. Vaak laat ons dagelijks leven ons niet toe om deze kostbare tijd te nemen. Heeft u kinderen? Geen probleem! Dankzij onze gratis kinderclubs zijn uw kleintjes in goede handen terwijl u geniet van een massage door onze schoonheidsexperts. Onze diensten omvatten modellering van het lichaam, gezichtsbehandelingen, hand- of voetverzorging...

Le plaisir d’un Sauna

Het genot van een sauna

De droge warmte van de sauna helpt de spieren te ontspannen, stress te verminderen, de bloedcirculatie te verbeteren en diepe ontspanning te bevorderen. Het kan ook chronische pijn verlichten. Wanneer u de sauna verlaat, voelt u zich uitgerust en verfrist. Alle ingrediënten zijn aanwezig om uw sereniteit te herstellen en spierspanning te verlichten.

Hammam et détox

Hammam en detox

De hammams op onze wellness-campings verspreiden een vochtige warmte, geparfumeerd met essentiële olie. Deze praktijk heeft vele voordelen zoals het verzachten van de huid, het verminderen van stress en nerveuze spanning, het ontspannen van gespannen spieren en het verbeteren van de bloedcirculatie. Een geweldig programma voor uw kampeervakantie, nietwaar?

Specifieke verzorging

Gommage, modelage, drainage

Schrobben, modelleren, draineren

Ontdek onze specifieke behandelingen en de diensten van een professional: lichaams- of gezichtsscrub, modellering, drainage... En om nog beter voor uzelf te zorgen, kunt u uw wellness-sessie aanvullen met balneobanken in het watercomplex, een fitnessruimte met krachttoestellen en een multisportterrein. Vind deze diensten op Les Sables du Midi en andere campings.

Manucure et soins esthétique

Manicure en schoonheidsverzorging

Nooit tijd voor een manicure? In onze wellnesscentra is het mogelijk. Onze schoonheidsspecialist geeft u een manicure of pedicure volgens uw wensen. Kies uw kleur, ontspan en laat de magie gebeuren...

Maquillage

Make-up

Voor uw plezier of in afwachting van een speciaal moment bieden onze wellnesscentra ook make-up, hand- of voetverzorging of ontharing aan. Wij zorgen voor alles, maak gewoon een afspraak!

Réflexologie

Reflexologie

Kent u deze speciale massage waarmee u zich van top tot teen kunt ontspannen, met de nadruk op uw voeten? Op de 4-sterren camping Le Domaine de Kerlann is alles zo georganiseerd dat u kunt genieten van een rustgevend en ontspannen verblijf in een idyllische omgeving. Een professionele masseuse biedt een reeks wellnessbehandelingen aan, waaronder reflexologie.

  • Les Sables du Midi

    Languedoc Roussillon

    -

    Valras-Plage

    • Strand op 800m afstand
    • Waterpark
    • In de buurt van Cap d'Agde
    • Zeer comfortabele stacaravans
  • Domaine de Kerlann

    Bretagne

    -

    Pont-Aven

    • Verwarmd binnenzwembad
    • Camping fleuri
    • Kwaliteitsdiensten
    • Nieuwe animatieruimte
Meer inspiratie
  • Se baigner toute l'année
    Se baigner toute l’année
    03/03/2023

    Vous désirez prendre des vacances hors saison tout en profitant des plaisirs de l’eau ? Siblu vous propose de nombreux campings avec piscine couverte ou intérieure chauffée pour partir en famille par tout temps. 

    Lees het artikel
  • Que faire sur l'Ile d'Oléron
    Vos vacances sur l'Île d'Oléron
    13/03/2023

    Située dans le golfe de Gascogne sur les rives de la côte Atlantique, l’île d’Oléron est un incroyable joyau de l’archipel Charentais. Surnommée « la lumineuse » Oléron est un territoire ensoleillé et sauvage qui vous en fera voir de toutes les couleurs.

    Lees het artikel
  • Le lac de Biscarrosse et de Parentis
    Les lacs autour de Biscarrosse
    20/02/2023

    Profitez de vos vacances dans nos campings 4 étoiles La Réserve, et Le Pipiou pour découvrir le lac de Biscarrosse et ses nombreuses activités. 

    Lees het artikel
  • Que faire au Cap d'Agde ?
    Que faire au Cap d'Agde ?
    02/03/2023

    Le Cap d’Agde est une station balnéaire située dans le Languedoc-Roussillon. La région est réputée pour ses belles plages, ses eaux cristallines et sa vie nocturne animée. Les activités à faire dans la région sont nombreuses, qu'il s'agisse de bronzer, de nager ou d'explorer la culture et l'histoire locale.

    Lees het artikel

Wil je niks missen?

Ontvang onze aanbiedingen

Laat je inspireren

Laat je inspireren! Ontvang nieuwtjes, reistips en aanbiedingen van Siblu en wees als eerste op de hoogte!