Aquagym à Mimizan Plage siblu_spirit_roll_1 Tennis dans l'eau aux Rives de Condrieu

Gratis Fun pas

Gratis toegang tot onze 4* faciliteiten met de Fun Pass op Franse camping

Op Nederlandse campings is de toegang tot de faciliteiten automatisch inbegrepen bij de boeking

 

Franse campings

Wist je dat je de Fun Pass alleen bij een reservering via Siblu gratis krijgt? De Fun Pass geeft je toegang tot alle activiteiten en faciliteiten op onze Franse campings. Bij een verblijf op een Nederlands park is de toegang tot faciliteiten al inbegrepen bij de boeking.

Zo krijg je bijvoorbeeld toegang tot onze zwembaden, restaurants, bars, winkels, en sportieve activiteiten. Ook voor diensten, zoals een wasserette of kapper, is de Fun Pass onmisbaar (let op: er kan een toeslag zijn op bepaalde diensten of activiteiten).

Is het nodig om een Fun Pass te kopen?

  • Siblu: Wanneer je bij Siblu Vakantieparken (of partners) jouw vakantie boekt, krijgen jij en alle personen die meereizen de Fun Pass er gratis bij. Deze kun je bij aankomst met jouw voucher afhalen bij de receptie.
  • Particulier: Wanneer je een Siblu vakantie bij een particulier hebt geboekt, dien je de Fun Pass zelf aan te schaffen. De eigenaar moet jouw verblijf bij Siblu aanmelden. Hij krijgt een vakantiecode voor jouw verblijf die hij aan je doorgeeft. Met deze code kun je voor alle leden van jouw gezelschap een Fun Pass aanvragen. Dit kan online met 20% korting of bij de receptie van het park.
  • Bezoek: Wanneer je een bezoekt brengt aan familie of vrienden op een Siblu camping, dien je ook een Fun Pass aan te schaffen. Hiermee kun je optimaal gebruik maken van alle activiteiten en faciliteiten op het park. De Fun Pass is te verkrijgen bij de receptie op de camping.

Bestel je Funpass

 

Wil je niks missen?

Ontvang onze aanbiedingen

Laat je inspireren

Laat je inspireren! Ontvang nieuwtjes, reistips en aanbiedingen van Siblu en wees als eerste op de hoogte!