Werken bij Siblu Vakantieparken

Bij Siblu Vakantieparken staat voor plezier en vrijheid, met een persoonlijk tintje. We verkopen vakanties en chalets op onze vakantieparken in Frankrijk & Nederland. Al onze parken liggen dicht bij zee en in een groene omgeving en je vind er ruime zwembadcomplexen met glijbanen en een groot aanbod aan animatie, activiteiten en entertainment! 

Siblu heeft momenteel 24 luxe vakantieparken in Frankrijk en Nederland op de meest prachtige locaties. Ons doel is om het aantal vakantieparken in Frankrijk en het buitenland in 2025 verdubbeld te hebben! Daarnaast zetten we ons elke dag in om chaleteigenaren en vakantiegangers een fantastische tijd te bezorgen.

Wil jij onderdeel uitmaken van een gezellig en hecht team? Bekijk dan onze vacatures hieronder. Heb je interesse of een vraag? Neem dan contact met ons op via info@siblu.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

Vacatures op het Siblu hoofdkantoor

Bekijk hier één van de vacatures op het Siblu hoofdkantoor in Rotterdam. Heb je interesse of een vraag? Neem dan contact op met info@siblu.nl.

Customer contact center

Vind je het leuk om met een hecht team collega’s onze Duitse, Nederlandse en Vlaamse klanten te helpen bij het boeken van een geslaagde vakantie op een van onze 24 Siblu vakantieparken en krijg je voldoening bij het centraal ondersteunen van onze vakantiechalet verkoop- en receptieteams op de Nederlandse Siblu vakantieparken, lees dan verder..

Vacatures op Camping in de Bongerd

Bekijk hier één van de vacatures op Camping in de Bongerd in Oostkapelle in Zeeland. Kom werken op ons kantoor, in de schoonmaak, in de verkoop of op de receptie. Interesse of een vraag? Neem dan contact op met info.bongerd@siblu.nl.

Kantoor/Receptie/Verkoop

In de Bongerd - Oostkapelle
Pictogram van werktas

Voor Camping In de Bongerd zoeken wij een klantgerichte Front- & Backofficemedewerker. In deze brede en allround functie ben je samen met je 3 andere collega’s verantwoordelijk voor een klantvriendelijk onthaal van de gasten. Je doet er alles aan om hen een fijne vakantie te laten beleven. Lees verder...

In de Bongerd - Oostkapelle
Pictogram van werktas

Ter uitbreiding van ons team op Camping in de Bongerd in Oostkapelle zoeken wij voor de verkoop van deze chalets aan Nederlandse, Duitse en Belgische eigenaren een klantgerichte, gedreven en creatieve Verkoopadviseur. Lijkt dit je wat? Lees dan verder ...

In de Bongerd - Oostkapelle
Pictogram van werktas

Ter uitbreiding van ons team op Camping in de Bongerd in Oostkapelle zoeken wij een flexibele, servicegerichte en gedreven Owners Exclusive - / Relatiemanager, hét aanspreekpunt voor onze eigenaren waarbij service en communicatie naar een hoger niveau tilt. Is dit wat voor jou?
 

Schoonmaak/Technische dienst/Meer

In de Bongerd - Oostkapelle
Pictogram van werktas

Ben jij nog op zoek naar een leuk baantje voor in het weekend en/of tijdens de vakanties? Dan is dit je kans! Wij zoeken voor ons leuke en gezellige vakantiepark nog vlotte jongens en meiden (vanaf 14 jaar) die wat bij willen verdienen.

In de Bongerd - Oostkapelle
Pictogram van werktas

Voor Siblu Camping In de Bongerd zijn we op zoek naar een gedreven lifeguard die de veiligheid van onze gasten in het zwembad waarborgt en daarnaast ook schoon- en onderhoudswerkzaamheden uitvoert en meer. Lijkt dit je wat? Lees dan verder ...

In de Bongerd - Oostkapelle
Pictogram van werktas

Voor Siblu Camping In de Bongerd zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker technische / buitendienst. Je weet van aanpakken, bent klantgericht en gedreven. Geen dag is hetzelfde. Wordt jij onze nieuwe collega? 

In de Bongerd - Oostkapelle
Pictogram van werktas

Voor Siblu Camping In de Bongerd zijn we op zoek naar een enthousiaste hoofd schoonmaak. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de schoonmaak? Hou jij van aanpakken en sta jij je mannetje/vrouwtje? Dan zijn wij opzoek naar jou! 

In de Bongerd - Oostkapelle
Pictogram van werktas

Voor Siblu Camping In de Bongerd zijn we op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerk(st)er. Je weet van aanpakken en grijpt uitdagingen graag aan. Jij hebt oog voor detail en maakt schoon met gevoel. Wordt jij onze nieuwe collega? 

Vacatures op Camping de Oase

Bekijk hier één van de vacatures op Camping de Oase in Renesse in Zeeland. Heb je interesse of een vraag? Neem dan contact op met receptie.de.oase@siblu.nl.

Receptie

De Oase - Renesse
Pictogram van werktas

Heb jij zin in om te komen werken in een fantastisch team? Kom dan werken op de leukste camping van Schouwen Duiveland! Wat ga je doen? Je zorgt voor een vriendelijk ontvangst van onze gasten, je voorziet ze van de informatie, maakt boekingen in ons systeem, je beantwoordt vragen en meer. Lees verder...