Diverse gratis kidsclubs op onze Siblu campings

Kinderen hebben al het plezier van de wereld op een camping van Siblu in Frankrijk en Nederland*! Vervelen is absoluut geen optie bij de gratis clubs voor kinderen van 1 - 15 jaar. Wat dacht je van talloze waterspelletjes, speurtochten, races en sport wedstrijden? De kinderen beleven de tijd van hun leven! Onze clubs bieden de perfecte gelegenheid voor jouw kinderen om een ​​nieuwe hobby te leren, hun talenten te ontwikkelen en natuurlijk nieuwe vrienden te maken van verschillende nationaliteiten! Het plezier eindigt nooit met onze vriendelijke mascottes Max de muis, Lili de Tiger Fairy en Patch de Parrot, die er zijn om te spelen, poseren voor een foto of een knuffel!

*De Nederlandse parken zijn nog in ontwikkeling en daarmee ook de kidsclubs. Het kan voorkomen dat de kidsclubs nog niet helemaal zo zijn, zoals je van onze Franse campings gewend bent. Maar vergeten doen we de kids zeker niet! Er worden leuke spellen en (sportieve) activiteiten voor hen georganiseerd. Op camping De Oase is er een kidsclub voor kinderen van 3 t/m 14 jaar.

Bekijk alle campings

dsfsf

Bubbles Club

De Bubbles Speelruimte is een speelparadijs voor kids van 1 t/m 4 jaar oud. In deze ruimte kunnen de kleintjes zich uitleven en uitstekend vermaken! In onze Bubbles speelruimtes kunnen de kids nieuwe vrienden maken, zich creatief uiten met verf, glitter en potloden, of helemaal losgaan in de ballenbak!

Let op: De Bubbles Club is geen kinderopvang; het is een speelruimte voor kinderen en aan de ouders vragen we om bij uw kinderen te blijven. De volgende campings hebben geen Bubbles Club: Domaine de Soulac, Le Montourey, Les Rives de Condrieu, De Oase en In De Bongerd.

 

Kidsclub Pirates

Pirates Club

Aye Aye, welkom aan boord van de Pirates Club! Laat je ouders aan land en wordt lid van ons team. De actie eindigt hier nooit, met stoere aanvallen tot watergevechten en van sportcompetities tot speurtochten! Iedereen tussen 4 en 9 jaar is van harte welkom om mee te gaan op piraten avontuur.

Let op: Op de volgende campings verwelkomt de Pirates Club 4-7 jarigen: Domaine de Kerlann, La Pignade, Les Charmettes, Bonne Anse Plage, La Réserve, Les Sables du Midi, La Carabasse en Le Lac des Rêves. En op camping Les Rives de Condrieu verwelkomt de Pirates Club 5-12 jarigen. 
Op campings De Oase en In de Bongerd beschikken we niet over een Pirates Club.

 

Barracudas kidsclub

Barracudas Club

Het is tijd voor avontuur! Deze club is voor kinderen en jonge tieners tussen de 5 en 14 jaar! De kinderen kunnen hier nieuwe vrienden maken, spelletjes spelen, sumoworstelen en hun creativiteit loslaten. Ook kun je hier non-stop sporten zoals; beachvolleyballen, (bubbel)voetballen, basketballen, hockeyen, waterpoloën en nog veel meer, maar dat houden we nog even geheim!

Let op: Bepaalde activiteiten kunnen mogelijk betaald zijn en op campings De Oase en In de Bongerd beschikken we niet over een Pirates Club.

 
Siblu Teenclub

Teenclub

Zijn je kinderen tussen de 12 en 15 jaar oud? Wat een geluk! Wij hebben op campings Domaine de Kerlann, Les Charmettes, Bonne Anse Plage, La Pignade, La Réserve, Le Lac des Rêves, La Carabasse en Les Sables du Midi een speciale Teenclub. Je kunt hier non-stop sporten zoals; beachvolleyballen, basketballen, voetballen, hockeyen en nog veel meer. Houd je van toffe games, uitdaging of wedstrijden? Dan kun je je hier zeker vermaken! En heb je 's avonds nog niet genoeg gehad dan is er één keer per week een Teen Night vanaf 21:00 uur, waar je lekker uit je bol kunt gaan.


Let op: Op de volgende parken is de Teenclub niet beschikbaar: Domaine de Litteau, Domaine de Dugny, Les Pierres Couchées, Le Bois Dormant, Le Bois Masson, Le Domaine de Soulac, Les Dunes de Contis, Le Montourey en Les Rives de Condrieu. Tieners vanaf 12 jaar kunnen hier lid worden van de Barracudas Club van 10-14 jaar.
Op campings De Oase en In de Bongerd beschikken we niet over een Teen Club.