Altijd zwemplezier op onze campings met zwembad

Het hoogtepunt van elke Siblu vakantie is zonder twijfel het bezoek aan een van onze schitterende zwembaden. Bijna alle zwembaden zijn verwarmd en sommige campings hebben zelfs zwembaden met glijbanen, splash zones en verwarmde binnenzwembaden. Dus of je nu graag in de zon ligt, een duik neemt om af te koelen of mee doet met de aquagym, er is waterpret voor iedereen! 
 
Goed om te weten is dat er op al onze zwembaden toezicht wordt gehouden door gekwalificeerde badmeesters, die ervoor zorgen dat jij en jouw kinderen onbezorgd kunnen zwemmen, zonnen en spelen in het water. Daarnaast zorgen onze badmeesters er ook voor dat de zwembaden te allen tijde schoon, goed onderhouden en veilig zijn. Ook is er bij elk zwembad een EHBO aanwezig.  Onze teams zijn getraind en weten wat ze moeten doen in een noodsituatie. Op deze manier zorgen wij voor de meest veilige en plezierige omgeving tijdens jouw vakantie.

Bekijk direct alle campings

Bekijk onze campings op de kaart
Alle campings met zwembad
Toon op kaart
Camping met zwembad op de kaart

Ontdek ook onze andere waterthema's

10 campings
Pictogram van een glijbaan

Gegarandeerde dosis waterpret in onze spetterende waterparken op onze campings in Frankrijk. Een aantal van onze campings in Frankrijk hebben een heus waterpark, met diverse glijbanen, verschillende binnen- en buiten zwembaden, peuterbaden en een splash zone voor de kinderen.

Bij een aantal van onze campings in Frankrijk hebben we spectaculaire splash zones. Waterspeeltuinen waar jong en oud veilig kunnen spetteren en poedelen onder de fonteinen, emmers en gieters! Spetterend plezier gegarandeerd!

Er is één ding dat we allemaal graag doen als we op vakantie zijn, en dat is heerlijk spelen in en op het water. Het liefst willen we dit in elk seizoen, en waar kan dit beter dan op een camping met binnenzwembad? Zo is er weer of geen weer, in elk seizoen ruimte voor waterpret.

20 campings
Pictogram van een strand

Genieten van een heerlijke strandvakantie doe je op één van onze campings in Frankrijk of Nederland. Bijna al onze campings liggen dicht bij de kust met prachtige, lange stranden en ongerepte natuur. Het strand ligt vaak op een klein stukje rijden of zelfs op loop- of fietsafstand van de campings.