Een camping in Oostkapelle, de ideale familiebestemming

Vakantie vieren op een camping in Oostkapelle? Dan kun je rekenen op een veelzijdige vakantie. Oostkapelle ligt op het prachtige en veelzijdige Zeeuwse eiland Walcheren.

Oostkapelle is de ideale bestemming waar je tijdens je vakantie op Walcheren genoeg kunt ontdekken. Gelegen tussen de natuurgebieden De Manteling en Oranjezon en met diverse stranden op korte afstand is het hier genieten. De stranden op het eiland zijn de schoonste stranden van Nederland en hebben ook nog de meeste zonuren! De stranden zijn veilig en ideaal voor kinderen door de diverse speeltoestellen. Ideaal voor een familievakantie in Zeeland dus.

Tussen Oostkapelle en Vrouwenpolder vind je het natuurgebied Oranjezon. Een prachtig landschap waar je kunt genieten van diverse wandelroutes door bos, duin en over het strand. De kans is groot om hier oog in oog met herten te staan. De rest van omgeving nodigt ook uit voor prachtige fiets- en wandeltochten over of achter de duinen. Het is heerlijk toeven op de terrasjes in Oostkapelle. Beklim ook eens de toren van de dorpskerk en geniet van een prachtig uitzicht.

Wanneer kom jij vakantie vieren op Camping in de Bongerd in Oostkapelle?

Bekijk het aanbod ≫

Camping in de Bongerd in Oostkapelle
Camping in de Bongerd in Oostkapelle

Camping in Oostkapelle op Walcheren

Camping in de Bongerd in Oostkapelle ligt op maar 2,5 kilometer van het strand en is een groen park met ruime chaletplaatsen en veel privacy. Voor de kinderen is de camping een grote ontdekkingstocht met diverse speeltuinen, spellen en een gezellig binnenzwembad. Vanaf het park zijn talloze dagtochten te ondernemen. Te voet, met de fiets, of per auto!

Zoek & boek hier direct je verblijf op Camping in de Bongerd

Prijzen & Beschikbaarheid

Ontdek Domburg en natuurgebied De Manteling

Oostkapelle ligt op korte afstand van Domburg, dat één van de oudste én populairste badplaatsen van Nederland is. Vanaf je camping in de omgeving van Domburg op Walcheren kun je deze prachtige plaats ontdekken, genieten van eindeloze stranden of wandelen door De Manteling, waardoor deze 2 dorpen van elkaar gescheiden worden. Natuurgebied De Manteling is een meer dan 200 jaar oud eikenwoud, waar je prachtig kunt wandelen en fietsen en de bossen kan combineren met het strand en de duinen. 

Wanneer je in De Manteling bent, moet je ook zeker eens een bezoek brengen aan Kasteel Westhove. Dit brengt veel historie met zich mee. Ontdek hier ook Terra Maris, het museum voor natuur en landschap van Zeeland. Gelegen in de voormalige orangerie van het kasteel.

Kasteel Westhove in natuurgebied De Manteling in Oostkapelle
Kasteel Westhove in natuurgebied De Manteling in Oostkapelle

✅ Onze garanties

Ben jij of een van je medereizigers besmet met Corona, geldt er een reisverbod of is jouw geboekte vakantiepark gesloten? Dat vinden we erg vervelend en daarom bieden we je de mogelijkheid om gratis om te boeken naar een andere datum of bestemming.

Kun jij of een van je medereizigers niet reizen door een Corona besmetting, heeft de overheid een reisverbod uitgevaardigd of zijn wij genoodzaakt jouw geboekte vakantiepark te sluiten? Dan bieden wij je de mogelijkheid om gratis om te boeken naar een andere datum of bestemming of wij betalen je de gehele reissom terug!

Veilig en voorbereid op vakantie? Check dan deze pagina waar je alle informatie vindt met betrekking tot onze parken en het Coronavirus. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons op.