Oostkapelle

Camping Oostkapelle - Walcheren

Siblu belooft

sable foret picto

Moderne en ruime chalets van alle gemakken voorzien

étoile

4 en 5 sterren campings met veel activiteiten voor de jeugd

Op de mooiste bestemmingen gelegen aan de kust of aan een prachtig meer

Plezier voor iedereen en (gemoeds)rust voor de ouders

Zoeken

siblu

Een camping in Oostkapelle, de ideale familiebestemming

Vakantie vieren op een camping in Oostkapelle? Dan kun je rekenen op een veelzijdige vakantie. Oostkapelle ligt op het prachtige en veelzijdige Zeeuwse eiland Walcheren.

Oostkapelle is de ideale bestemming waar je tijdens je vakantie op Walcheren genoeg kunt ontdekken. Gelegen tussen de natuurgebieden De Manteling en Oranjezon en met diverse stranden op korte afstand is het hier genieten. De stranden op het eiland zijn de schoonste stranden van Nederland en hebben ook nog de meeste zonuren! De stranden zijn veilig en ideaal voor kinderen door de diverse speeltoestellen. Ideaal voor een familievakantie in Zeeland dus.

Tussen Oostkapelle en Vrouwenpolder vind je het natuurgebied Oranjezon. Een prachtig landschap waar je kunt genieten van diverse wandelroutes door bos, duin en over het strand. De kans is groot om hier oog in oog met herten te staan. De rest van omgeving nodigt ook uit voor prachtige fiets- en wandeltochten over of achter de duinen. Het is heerlijk toeven op de terrasjes in Oostkapelle. Beklim ook eens de toren van de dorpskerk en geniet van een prachtig uitzicht.

My search

siblu

Filter

Er zijn geen resultaten die overeenkomen met uw zoekopdracht

U kunt uw bestemming, uw data en/of uw filters wijzigen. In geval van moeilijkheden kunt u ons contacteren op 010 - 3031820

Plattegrond van onze campings

Ontdek Domburg en natuurgebied De Manteling

Oostkapelle ligt op korte afstand van Domburg, dat één van de oudste én populairste badplaatsen van Nederland is. Vanaf je camping in de omgeving van Domburg op Walcheren kun je deze prachtige plaats ontdekken, genieten van eindeloze stranden of wandelen door De Manteling, waardoor deze 2 dorpen van elkaar gescheiden worden. Natuurgebied De Manteling is een meer dan 200 jaar oud eikenwoud, waar je prachtig kunt wandelen en fietsen en de bossen kan combineren met het strand en de duinen. 

Wanneer je in De Manteling bent, moet je ook zeker eens een bezoek brengen aan Kasteel Westhove. Dit brengt veel historie met zich mee. Ontdek hier ook Terra Maris, het museum voor natuur en landschap van Zeeland. Gelegen in de voormalige orangerie van het kasteel.

Wil je niks missen?

Ontvang onze aanbiedingen

Laat je inspireren

Laat je inspireren! Ontvang nieuwtjes, reistips en aanbiedingen van Siblu en wees als eerste op de hoogte!