Onze camping aan de Waddenzee

Camping Lauwersoog, onze nieuwste camping met een unieke ligging en direct gelegen aan het Lauwersmeer en de Waddenzee. Kinderen kunnen hun energie kwijt bij de indoor- en outdoor (water)speeltuinen en bij het enthousiaste animatieteam. 's Avonds geniet je met zijn allen van een heerlijk diner in ons bekende restaurant 'Het Booze Wijf'!

Beleef de Waddenzee

Op de grens tussen de provincies Groningen en Friesland vind je een plek waar de natuur ongestoord zijn gang gaat. Camping Lauwersoog is de ideale uitvalsbasis naar drie prachtige natuurgebieden, namelijk het Nationaal Park Lauwersmeer, Nationaal Park Schiermonnikoog en het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee.

De Waddenzee staat op de lijst van het UNESCO Werelderfgoed en is uitgeroepen tot één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het is ook één van de grootste getijdengebieden ter wereld dat zich uitstrekt van Nederland tot Denemarken. Het is een voedselrijk gebied wat verschillende dieren aantrekt. Grote kans dat je hier veel zeehonden, trekvogels en zelfs bruinvissen ziet.

Nationaal Park Lauwersmeer

Nationaal Park Lauwersmeer is een prachtig natuurgebied en een vogelparadijs waar honderden vogelsoorten hun plek hebben gevonden. De omgeving leent zich uitstekend voor diverse wandelen fietsroutes en wie van bijzondere en unieke belevenissen houdt, is in het Nationaal Park Lauwersmeer aan het juiste adres. Je mag het gebied ‘s nachts betreden om te kunnen genieten van een prachtige sterrenhemel. Met aangrenzend het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee en Nationaal Park Schiermonnikoog is dit de ideale locatie, waar één verblijf nooit genoeg is om dit prachtige gebied te ontdekken.

Naast dat deze omgeving een oase is voor recreanten, hebben flora en fauna hier ook helemaal hun plek gevonden. Konikpaarden, Schotse Hooglanders en ruim 100 vogelsoorten genieten hier van alle rust en vrijheid in dit uitgestrekte gebied. Vogel- en natuurliefhebbers halen hier hun hart op. Wie goed oplet, spot hier zelfs de zeearend!

Schiermonnikoog

Nationaal Park Schiermonnikoog is een prachtig eiland waar de natuur zijn gang gaat. Je vindt hier zeldzame planten, bijzondere vogels, tientallen fiets- en wandelpaden en de breedste en één van de schoonste stranden van Europa. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers en zonaanbidders. Het eiland is autovrij en goed te bereiken per veerboot of watertaxi.

Bekijk de camping

Zorgeloos boeken met onze COVID-19 garanties!

Pictogram van omboeken
Gratis omboeken
Besmet, reisverbod of ons park gesloten? Boek gratis om! Zo kun je kort voor vertrek toch nog je plannen wijzigen.
Pictogram van geld terug garantie
Geld-terug-garantie
Besmet, reisverbod of ons park gesloten? Geen probleem je krijgt gewoon je geld terug!
Pictogram van later betalen
Lage aanbetaling
Je betaalt geen reserveringskosten & alleen een aanbetaling van 30%. De rest? Dat komt later wel.

Siblu Experience

Hond pictogram
Op vakantie met de hond
Neem je hond mee naar op vakantie naar de Waddenzee! Geniet van een vakantie met de hond en het hele gezin in Nederland, want honden zijn toegestaan op Camping Lauwersoog in enkele geselecteerde accommodaties.
Pictogram van een meer
Unieke locatie
Op de grens tussen de provincies Groningen en Friesland vind je een plek waar de natuur ongestoord zijn gang gaat. Deze bestemming is de ideale uitvalsbasis naar het Nationaal Park Lauwersmeer, Nationaal Park Schiermonnikoog en het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee.
Accommodaties
Camping met stacaravan
Op zoek naar een vakantie in een luxe stacaravan? Op onze camping hebben we diverse luxe stacaravans voor 4 tot 6 personen te huur. Onze accommodaties zijn volledig ingericht, hebben een comfortabele woonkamer en terras met veelal prachtig uitzicht.
Bekijk onze camping op de kaart
Ontdek ons luxe park aan de Waddenzee
Toon op kaart
Camping aan de Waddenzee

Ontdek ook onze campings in Zeeland

Wil je ook eens de andere kant van Nederland ontdekken? Ontdek dan onze campings in Zeeland. Gelegen op prachtige locaties dicht bij zee en omringd door natuur. Beleef hier unieke uitstapjes, mooie fietstochten en heerlijke dagen op het strand!

Bekijk >