Schiermonnikoog

Campings langs de Waddenzee

Siblu belooft

sable foret picto

Moderne en ruime chalets van alle gemakken voorzien

étoile

4 en 5 sterren campings met veel activiteiten voor de jeugd

Op de mooiste bestemmingen gelegen aan de kust of aan een prachtig meer

Plezier voor iedereen en (gemoeds)rust voor de ouders

Zoeken

siblu

Beleef de Waddenzee

Op de grens tussen de provincies Groningen en Friesland vind je een plek waar de natuur ongestoord zijn gang gaat. Camping Lauwersoog is de ideale uitvalsbasis naar drie prachtige natuurgebieden, namelijk het Nationaal Park Lauwersmeer, Nationaal Park Schiermonnikoog en het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee.

De Waddenzee staat op de lijst van het UNESCO Werelderfgoed en is uitgeroepen tot één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het is ook één van de grootste getijdengebieden ter wereld dat zich uitstrekt van Nederland tot Denemarken. Het is een voedselrijk gebied wat verschillende dieren aantrekt. Grote kans dat je hier veel zeehonden, trekvogels en zelfs bruinvissen ziet.

My search

siblu

Filter

1 resultaten die voldoen aan uw zoekopdracht

img-region

Lauwersoog

rating of 4 / 5

Waddenzee - Lauwersmeer

7,7/10
  • Landelijke omgeving, op korte afstand van de kust
  • Ideale bestemming om Nederland te ontdekken
  • Kids clubs inbegrepen
  • Hond mee! Bel ons servicecenter (010-303.18.20)

Vanaf wo. 27 tot vr. 29 december Voor 2 nachten

Van € 162

Plattegrond van onze campings

Nationaal Park Lauwersmeer

Nationaal Park Lauwersmeer is een prachtig natuurgebied en een vogelparadijs waar honderden vogelsoorten hun plek hebben gevonden. De omgeving leent zich uitstekend voor diverse wandelen fietsroutes en wie van bijzondere en unieke belevenissen houdt, is in het Nationaal Park Lauwersmeer aan het juiste adres. Je mag het gebied ‘s nachts betreden om te kunnen genieten van een prachtige sterrenhemel. Met aangrenzend het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee en Nationaal Park Schiermonnikoog is dit de ideale locatie, waar één verblijf nooit genoeg is om dit prachtige gebied te ontdekken.

Naast dat deze omgeving een oase is voor recreanten, hebben flora en fauna hier ook helemaal hun plek gevonden. Konikpaarden, Schotse Hooglanders en ruim 100 vogelsoorten genieten hier van alle rust en vrijheid in dit uitgestrekte gebied. Vogel- en natuurliefhebbers halen hier hun hart op. Wie goed oplet, spot hier zelfs de zeearend!

Schiermonnikoog

Nationaal Park Schiermonnikoog is een prachtig eiland waar de natuur zijn gang gaat. Je vindt hier zeldzame planten, bijzondere vogels, tientallen fiets- en wandelpaden en de breedste en één van de schoonste stranden van Europa. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers en zonaanbidders. Het eiland is autovrij en goed te bereiken per veerboot of watertaxi.

Wil je niks missen?

Ontvang onze aanbiedingen

Laat je inspireren

Laat je inspireren! Ontvang nieuwtjes, reistips en aanbiedingen van Siblu en wees als eerste op de hoogte!