Wie is Siblu Vakantieparken?

Siblu staat voor plezier en vrijheid, met een persoonlijk tintje. Onze luxe vakantieparken liggen dicht bij zee en in een groene omgeving. Bij ons vind je ruime zwembadcomplexen met glijbanen en een groot aanbod aan animatie, activiteiten en entertainment! Met meer dan 40 jaar ervaring kun je bij Siblu rekenen op een verzorgde en geslaagde vakantie. Omdat we al onze parken zelf beheren, is elke medewerker er op gericht om ervoor te zorgen dat onze Siblu chaleteigenaren en vakantiegangers de best mogelijke tijd hebben! 

Simpel gezegd: Siblu medewerkers houden van wat ze doen en doen waar ze van houden - dat is wat ons anders maakt!

 

Al meer dan 40 jaar ervaring

Siblu is een Frans bedrijf dat in 1975 is begonnen met de vakantieverhuur op Franse franchise parken. In 1980 is het begonnen met de verkoop van vakantiewoningen. Siblu heeft momenteel 24 luxe vakantieparken in Frankrijk en Nederland op de meest prachtige locaties. Ons doel is om het aantal vakantieparken in Frankrijk en het buitenland in 2025 verdubbeld te hebben!

Siblu is met een jaarlijkse omzet van ruim 150 miljoen euro en met meer dan 10.000 eigenaren de Europese marktleider in de verkoop van chalets op vakantieparken, die in eigendom en eigen beheer zijn. Daarnaast verzorgt Siblu met een professionele internationale marketing- en salesorganisatie ook de toeristische verhuur van de vakantie-accommodatie voor een eigenaar.
 

Een veelzijdig aanbod in Frankrijk en Nederland

Siblu heeft momenteel 24 luxe 4-sterren vakantieparken in eigendom. De parken hebben uitstekende faciliteiten, uitgaansgelegenheden, bars, restaurants, kidsclubs van 1 t/m 15 jaar, zwembadcomplexen met waterspeeltuinen en glijbanen en accommodaties in verschillende categorieën. De accommodaties variëren van een oppervlakte van 20m² tot meer dan 50m² en zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. Dus of je nu samen of met de hele familie komt, er is plek voor iedereen. Omdat onze accommodaties van eigenaren zijn, betekent dit dat onze accommodaties luxer en comfortabeler zijn en volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een vakantie met comfort. Wil je meer comfort, voorzieningen of wil je dicht bij het zwembad zitten of juist rustig gelegen? Bij Siblu is het mogelijk om zelf een accommodatie te kiezen op de kaart.


Ontwikkeling

Naast ons doel om te groeien, zijn we ook voortdurend bezig om onze parken te blijven ontwikkelen. We voeren onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit. Een verbeteren onze zwembaden, kidsclubs, restaurants en sporttereinen om zo goed mogelijk te blijven voldoen aan de verwachtingen van onze gasten.