Een knusse en comfortabele accommodatie

De Esprit* is een top keuze als je op zoek bent naar een praktische stacaravan. Je vindt dit type accommodatie op onze Franse vakantieparken. Op onze Nederlandse vakantieparken 'de Oase' en 'in de Bongerd' bieden we ook enkele Esprit accommodatietypes voor 4 personen aan. De Esprits zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Deze stacaravan heeft een gezellig woongedeelte, een ingerichte keuken, een badkamer met toilet en verwarming. Met een oppervlakte van 20m² tot 31m² biedt de Esprit voldoende ruimte voor een heerlijke vakantie.

Een Esprit stacaravan is geschikt voor 4, 6 of 8 personen en heeft 2 of 3 slaapkamers. Onze slaapkamers beschikken altijd over 2 slaapplaatsen. De 6-persoons en 8-persoons stacaravans zijn alleen beschikbaar op onze Franse campings en beschikken over 6 of 8 slaapplaatsen. 2 van deze slaapplaatsen bevinden zich op de slaapbank in de woonkamer.

Wist je dat..

het ook mogelijk is om tijdens het boekingsproces een accommodatie te kiezen met extra opties? Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een accommodatie met airconditioning of terras (alleen op onze Franse parken). Het is ook mogelijk om zelf de ligging van de stacaravan te kiezen. Kies je voor een ligging dicht bij de faciliteiten of op een rustige plek aan de rand van het park?

*Dit accommodatietype vind je op al onze Franse en Nederlandse vakantieparken (m.u.v. Camping Lauwersoog). Het exterieur en interieur kunnen per vakantieverblijf verschillen. De afbeeldingen en video geven alleen een indicatie van de accommodatie. De Esprit op onze Nederlandse vakantieparken is alleen beschikbaar voor 4 personen en beschikt niet over een slaapbank in de woonkamer.

Bekijk de virtuele rondleiding

 

Het standaard inventaris van de Esprit

Pictogram van bord met bestek
Servies, bestek, koelkast met vriesvak, magnetron en/of oven, fornuis, waterkoker, koffiezetapparaat en broodrooster
Pictogram van een bed
2 of 3 slaapkamers. Onze slaapkamers hebben altijd 2 slaapplaatsen en er zijn 2 slaapplaatsen op een slaapbank*
Pictogram van een douche
Badkamer met wastafel, douche, toilet en droogrek
Pictogram van een terras
Een terras met tuinmeubilair, 2 ligstoelen, parasol en barbecue (afhankelijk per park)
Pictogram van een hand
Optioneel: terras, een airco (op onze Franse parken) en andere opties

Belangrijke informatie

Let op: Dit accommodatietype wordt aangeboden op onze Franse en Nederlandse vakantieparken*. De accommodaties worden beheerd door eigenaren. Hierdoor kan het exterieur, interieur en het uitzicht per park en per vakantieverblijf verschillen. De afbeeldingen en de video geven alleen een indicatie van het exterieur en interieur van de accommodatie. 

Neem een kijkje in de Esprit
Accommodatietype Esprit op Camping La Réserve
Accommodatietype Esprit op Camping de Oase
Accommodatietype Esprit - woonkamer
Accommodatietype Esprit - woonkamer
Accommodatietype Esprit - woonkamer
Accommodatietype Esprit - keuken
Accommodatietype Esprit - slaapkamer
Accommodatietype Esprit - slaapkamer
Accommodatietype Esprit - badkamer

Waar vind je deze accommodatie?

4 campings
Kaart van Nederland

Op zoek naar een camping in Nederland, dicht bij het strand, omringd door prachtige natuur en gezellige steden en met luxe stacaravans en chalets? Dan zit je hier goed! Bekijk één van onze 4 campings in Nederland.

29 campings
Kaart van Frankrijk

Op vakantie in Frankrijk? Siblu heeft 21 campings met prachtige stacaravans & chalets in de mooiste regio's van Frankrijk. Ideaal gelegen, dicht bij de kust of aan een meer en uitstekend geschikt voor gezinnen.

13 campings
Kaart van regio's aan de Atlantische kust

De Franse Atlantische kust is maar liefst 1.000 kilometer lang, met prachtige stukken van schone stranden en omgeven door ongerepte natuur. Ideaal voor een strandvakantie in Frankrijk! 

5 campings
Kaart van regio's aan de Middellandse Zee

De Middellandse Zee is een uitstekende bestemming voor mensen die houden van een vakantie aan zee. Het klimaat is, met temperaturen vrijwel altijd boven de 30 graden, geweldig! Het zeewater is gemiddeld zo’n 21 a 22 graden en ook nog eens ontzettend helder... Wat wens je je nog meer tijdens een vakantie?

Bekijk ook eens onze andere accommodatietypes

31m² tot 37m²

De Elegance is de perfecte combinatie tussen comfort en functionaliteit. Compleet ingericht, een gezellig woongedeelte, een volledig ingerichte keuken en een badkamer.

Deze stacaravan is met 2 of 3 slaapkamers geschikt voor 4 tot 8 personen. Je vindt de Elegance op onze Franse en Nederlandse parken.

 

37m² tot 44m²

De volledig ingerichte Excellence is een ruime stacaravan met een groot woongedeelte en biedt voldoende ruimte voor een heerlijke vakantie met de hele familie. Volledig ingericht, met keuken en badkamer.

44m² tot 50m²

De Chalet Large biedt jou en je gezin een vakantie met luxe en comfort. Het chalet bestaat uit een volledig ingerichte keuken, een ruime woonkamer, een badkamer met toilet en een verwarming. 

Meer dan 50m²

De Chalet Extra Large, onze grootste accommodatie, is luxe en volledig ingericht. Het is van alle gemakken voorzien en met een oppervlakte van meer dan 50m² doet dit je denken aan een gezellig vakantiehuis!