Blijf langer en profiteer van kortingen tot 10%!

Niets is vervelender dan eindelijk in de vakantiestemming komen en kort daarna alweer naar huis te moeten.

Voorkom dit en verblijf 2 weken of langer op één van onze vakantieparken in Frankrijk. Je ontvangt namelijk tot 10% korting! 

  • 5% korting op een verblijf van 2 weken of langer
  • 10% korting op een verblijf van 3 weken of langer

Kies jouw favoriete bestemming en boek jouw lange verblijf alvast! De korting wordt automatisch aan jouw boeking toegevoegd. 

Kies een camping 

Kies een bestemming

20 campings

Op vakantie in Frankrijk? Siblu heeft 21 campings met prachtige stacaravans & chalets in de mooiste regio's van Frankrijk. Ideaal gelegen, dicht bij de kust of aan een meer en uitstekend geschikt voor gezinnen.

13 campings

De Franse Atlantische kust is maar liefst 1.000 kilometer lang, met prachtige stukken van schone stranden en omgeven door ongerepte natuur. Ideaal voor een strandvakantie in Frankrijk! 

5 campings

De Middellandse Zee is een uitstekende bestemming voor mensen die houden van een vakantie aan zee. Het klimaat is, met temperaturen vrijwel altijd boven de 30 graden, geweldig! Het zeewater is gemiddeld zo’n 21 a 22 graden en ook nog eens ontzettend helder...

1 camping

Wanneer je op vakantie bent op een camping in Normandië, kom je er al snel achter dat het landschap hier in het noordwesten van Frankrijk zeer gevarieerd is. Deze regio bestaat uit Laag-Normandië en Hoog-Normandië, met spectaculaire kliffen aan de ene kant en een glooiend achterland aan de andere kant.

2 campings

Bretagne, gelegen in Noord-Frankrijk ligt deels aan de Atlantische Oceaan. Het is één van de mooiste regio’s van Frankrijk en een prachtig gebied om te ontdekken. Bretagne heeft een zacht klimaat, prachtige kustlijn, Keltische cultuur en natuurlijk mogen de overheerlijke crêpes niet vergeten worden!

4 campings

Op een camping in de Loire geniet je van een prachtige regio in het westen van Frankrijk, met enerzijds de Loire-Atlantique aan de Atlantische kust en anderzijds het Loiredal met een groen binnenland aan de rivier de Loire omringd door kastelen. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

8 campings

Een camping in Aquitaine is een echte aanrader voor (jonge) kinderen. Ze liggen allemaal aan zee of aan een meer en in de buurt vind je rustige baaien waar het veilig is voor kinderen om te spelen. Rondom de camping vind je ook gevarieerde natuur, een rijke historie en leuke uitjes voor het hele gezin.

Een camping in Languedoc-Roussillon in Zuid-Frankrijk is een favoriete vakantiebestemming bij velen, want deze regio is ideaal gelegen en goed te bereiken. In Languedoc-Roussillon vind je een uitgebreid aanbod aan landschappen en kilometerslange kust met prachtige zandstranden.

Gelegen in het zuiden van Frankrijk bevindt zich het prachtige Côte d'Azur. Deze groene regio kenmerkt zich door haar ligging aan de Middellandse Zee, de rotsachtige kust en het heuvelachtige landschap. Je vindt er luxe badplaatsen, sfeervolle dorpjes en prachtige stranden.

Voorwaarden

Deze actie is van toepassing op nieuwe boekingen gemaakt voor één van onze Franse vakantieparken met een verblijfsduur van 14 nachten of meer in 2022.  Onze kampeerplaatsen en Nederlandse vakantieparken zijn uitgesloten van deze actie. De actie wordt automatisch toegepast op nieuwe boekingen en wordt berekend over de accommodatieprijs minus eventuele andere acties.

Siblu Vakantieparken heeft te allen tijde het recht om de promotie te wijzigen dan wel te beëindigen en kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten in prijzen en promoties. Siblu Vakantieparken behoudt zich het recht om te allen tijde elk vakantiepark, periode of accommodatie uit te sluiten van deze actie. De korting van 2 weken of langer kan niet worden gecombineerd met de korting van 3 weken of langer en andersom.