Zorgeloos boeken met onze COVID-19 Garanties 

Vanaf 26 oktober gelden de onderstaande COVID-19 Risicoloos boeken 2023 garanties, zodat jij alvast met een gerust gevoel jouw vakantie kunt boeken. Met onze garanties kun je gratis omboeken of je geld terugkrijgen, zo kun je dus zorgeloos boeken & uitkijken naar je vakantie in Frankrijk of Nederland!

De COVID-19 Risicoloos Boeken 2023 Garantie is alleen geldig op boekingen gemaakt vanaf 26 oktober 2022 tot en met 31 oktober 2023 met een aankomst in 2022 en 2023. 

Kies jouw favoriete camping
24 luxe campings in Frankrijk & Nederland
Toon op kaart
Camping met zwembad op de kaart

Waar gaat jouw volgende vakantie naartoe?

Op zoek naar een camping in Nederland, dicht bij het strand, omringd door prachtige natuur en gezellige steden en met luxe stacaravans en chalets? Dan zit je hier goed! Bekijk één van onze campings aan zee in Zeeland of aan De Waddenzee in Groningen. 

Op vakantie in Frankrijk? Siblu heeft 21 campings in de mooiste regio's van Frankrijk met prachtige stacaravans & chalets, waterparken en diverse faciliteiten. Ideaal gelegen, dicht bij de kust of aan een meer en uitstekend geschikt voor gezinnen.

inspireren
Pictrogram van familie

Wij hebben alvast de populairste thema's voor je samengesteld zodat je gemakkelijk een vakantie kunt kiezen die bij je past! Wil je weten waar jij je trouwe viervoeter mee mag nemen of ben je op zoek naar een camping dicht bij zee? Hier vind je het allemaal!

Zorgeloos boeken met onze COVID-19 garanties!

Pictogram van omboeken
Gratis omboeken
Ben jij of een van je medereizigers besmet met Corona, geldt er een reisverbod of is jouw geboekte vakantiepark gesloten? Dat vinden we erg vervelend en daarom bieden we je de mogelijkheid om gratis om te boeken naar een andere datum of bestemming*
Pictogram van geld terug garantie
Geld-terug-garantie
Kun jij of een van je medereizigers niet reizen door een Corona besmetting, heeft de overheid een reisverbod uitgevaardigd of zijn wij genoodzaakt jouw geboekte vakantiepark te sluiten? Dan bieden wij je de mogelijkheid om gratis om te boeken naar een andere datum of bestemming of wij betalen je de gehele reissom terug*
Pictogram van later betalen
Aanbetaling
Je betaalt alleen een aanbetaling van 30%. De rest? Dat komt later wel. Boek je een vakantie met een aankomst binnen 42 dagen op het moment van reserveren? Dan dient de volledige reissom in een keer voldaan te worden.

* Bekijk hier meer informatie over onze COVID-19 Risicoloos boeken 2023 garanties. 

Meer informatie over onze garanties

 

Bovenstaande voorwaarden zijn niet van toepassing op boekingen gemaakt op seizoensarrangementen. Heb je een seizoensboeking? Dan zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Je kunt deze hier bekijken.