Stacaravans & chalets

Siblu biedt een ruime keuze uit diverse compleet ingerichte stacaravans en chalets met een oppervlakte van 20m² tot meer dan 50m². Zo kun je kiezen uit een gezellige Esprit, een grote luxe Chalet Large en nog 3 andere typen stacaravans of chalets. 

Onze accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en beschikken over 2 of 3 slaapkamers. Voor elke wens en reisgezelschap is er wel een geschikte accommodatie te vinden. Dus of je nu samen of met de hele familie komt, er is plek voor iedereen. Alle stacaravans en chalets zijn volledig ingericht en voorzien van servies, keuken- en kookgerei, kussens, dekens en een terras met tuinset. Alles wat je nodig hebt voor een vakantie met comfort!

 

Bepaal zelf de locatie van je accommodatie

Wil je dicht bij het zwembad zitten, bij een speeltuin, het restaurant of juist rustig gelegen aan de rand van het park? De keus is aan jou. Tijdens het boekingsproces kun je namelijk zelf de locatie van jouw accommodatie kiezen. Ook kun je kiezen voor een accommodatie met extra voorzieningen zoals een airconditioning of vaatwasser (afhankelijk van de beschikbaarheid en er kunnen voorkeurskosten van toepassing zijn). 

Zo ben je verzekerd van de beste plek en kun je je vakantie optimaal voorbereiden. 

 

Bekijk hieronder onze categorieën

20m² tot 31m²
Accommodaties

De Esprit is een praktische en comfortabele stacaravan. Compleet ingericht, van alle gemakken voorzien, met een gezellig woongedeelte, een ingerichte keuken en een badkamer. 

Deze stacaravan is met 2 of 3 slaapkamers geschikt voor 4 tot 8 personen. Je vindt de Esprit op onze Franse en Nederlandse parken.

31m² tot 37m²
Accommodaties

De Elegance is de perfecte combinatie tussen comfort en functionaliteit. Compleet ingericht, een gezellig woongedeelte, een volledig ingerichte keuken en een badkamer.

Deze stacaravan is met 2 of 3 slaapkamers geschikt voor 4 tot 8 personen. Je vindt de Elegance op onze Franse en Nederlandse parken.

 

37m² tot 44m²
Accommodaties

De volledig ingerichte Excellence is een ruime stacaravan met een groot woongedeelte en biedt voldoende ruimte voor een heerlijke vakantie met de hele familie. Volledig ingericht, met keuken en badkamer.

Deze stacaravan is met 2 of 3 slaapkamers geschikt voor 4 tot 8 personen. Je vindt de Excellence op onze Franse en Nederlandse parken.

44m² tot 50m²
Accommodaties

De Chalet Large biedt jou en je gezin een vakantie met luxe en comfort. Het chalet bestaat uit een volledig ingerichte keuken, een ruime woonkamer, een badkamer met toilet en een verwarming. 

Dit chalet is met 2 of 3 slaapkamers geschikt voor 4 tot 6 personen. Je vindt de Chalet Large op onze Nederlandse parken.

Meer dan 50m²
Accommodaties

De Chalet Extra Large, onze grootste accommodatie, is luxe en volledig ingericht. Het is van alle gemakken voorzien en met een oppervlakte van meer dan 50m² doet dit je denken aan een gezellig vakantiehuis!

Dit chalet is met 2 of 3 slaapkamers geschikt voor 4 tot 6 personen. Je vindt de Chalet Extra Large op onze Nederlandse parken.

Word een eigenaar! 

Ga je graag op vakantie naar de kust en wil je een chalet op loopafstand van het strand? Dan ben je bij Siblu aan het juiste adres. Je kunt namelijk op één van onze vakantieparken eigenaar worden van een volledig ingericht chalet.  Je bepaalt zelf of je jouw accommodatie wilt verhuren en wanneer je er zelf wilt verblijven.

Nieuwsgierig geworden?

Meer informatie