Beoordelingen

Ontvangst
Accommodatie
Entertainment & activiteiten
Zwembadcomplex
Servicekwaliteit
8/10
Van de 340 beoordelingen
Creation date
17/08/2020
Report
augustus
Family
7/10
Ronald
Mooie nieuwe caravab
Creation date
11/08/2020
Report
augustus
Family
6/10
Jolanda
Bij aankomst verkeerde sleutels, deur stond gewoon open bij aankomst, wilde daarna met de juiste sleutels niet op slot. Na lang aandringen (...Read more
Bij aankomst verkeerde sleutels, deur stond gewoon open bij aankomst, wilde daarna met de juiste sleutels niet op slot. Na lang aandringen ( lees boos worden) kwam er toch nog iemand langs om de deur te maken. Het advies was om dan maar met de deur niet op slot te gaan slapen.... Best leuke caravan, maar slechte stoelen om op de zitten ( goedkope kuipstoeltjes), zeer harde bedden, zelfs de kinderen last van de rug. Bij het zwembad staan helaas geen parasols. Wij zijn 1 dag eerder vertrokken, sleutels ingeleverd bij de receptie maar 2 dagen later toch nog een telefoontje waar de sleutels waren!! De borg van 300 euro is na 3 weken nog steeds gereserveerd op de creditcard!

Dear Jolanda,
Thank you for taking the time to share your experience with us.
Your happiness is our priority and we are sorry to read that your stay didn't go as you would've hope so.
Our team did it's best in order to fix the problem with your keys as soon as possible.
Because you left your deposit with a foreign credit card it takes a bit more time to get released but there is nothing to worry about as it's not taken out of your account.
We hope that you enjoyed our entertainment and the beautiful surroundings of the campsite.
Kind regards,
The team of Le Bois Masson

Creation date
10/08/2020
Report
augustus
Family
10/10
Peter
Top
Super gezellig park

Dear Peter,
Thank you very much for your amazing review ! Your happiness is our main goal and the whole team is delighted to see that you enjoyed your stay with us.
We look forward seeing you again next year.
Kinds regards,
The team of le Bois Masson

Creation date
06/08/2019
Report
augustus
Family
7/10
Anneloes
De caravan was vies toen we aankwamen. Toen we dit wilden doorgeven was de receptie gesloten. Daarom wel uitgepakt en dit de volgende dag do...Read more
De caravan was vies toen we aankwamen. Toen we dit wilden doorgeven was de receptie gesloten. Daarom wel uitgepakt en dit de volgende dag doorgegeven. Toen is er nog een schoonmaakteam geweest, maar dat kan nooit meer zo schoon als deze nog leeg is. Aangezien wij betaald hebben zodat de volgende mensen een schone caravan hebben is dit erg vervelend.
Creation date
06/08/2019
Report
augustus
Family
8/10
Maarten
Mogelijk maken om wat te kunnen eten en te drinken bij het zwembad.
Creation date
22/08/2018
Report
augustus
Family
7/10
Sietse
Het is een netjes vakantiepark. De afstand tot de zee is toch iets verder dan vermeld staat op de site. Gelukkig is er een strandbus die st...Read more
Het is een netjes vakantiepark. De afstand tot de zee is toch iets verder dan vermeld staat op de site. Gelukkig is er een strandbus die stopt voor het vakantiepark. Het chalet is netjes. De wc-ruimte is wel ontzettend klein. Op ons terras was geen overkapping aanwezig. Op meer dan de helft van het vakantiepark is dit wel het geval. Er is een mooi zwembad met een binnen- en een buitenbad. Bij de receptie was een flinke wachttijd. Van te voren hadden we doorgegeven hoe laat de eindinspectie plaats zou vinden. Dit werd helaas een klein half uur later. Toen werd gezegd dat we bij de receptie de borg van € 430 terug zouden krijgen. Na een klein half uur gewacht te hebben bij de receptie werd mij verteld dat het geld binnen twee weken teruggestort zou worden op mijn bankrekening. Hadden we dus voor niets gewacht.
Creation date
22/08/2018
Report
augustus
Family
8/10
Freule
Heerlijk!
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het is een gastvrij park met veel faciliteiten en activiteiten op een steenworp afstand van het stra...Read more
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het is een gastvrij park met veel faciliteiten en activiteiten op een steenworp afstand van het strand waar het gratis parkeren is. Wij hebben genoten!
Creation date
21/08/2018
Report
augustus
Family
8/10
Bartho
prima vakantie adres
Voornamelijk Franse gezinnen en dus weinig aansluiting voor ons Nederlanders.