Beoordelingen

Ontvangst
Accommodatie
Entertainment & activiteiten
Zwembadcomplex
Servicekwaliteit
8/10
Van de 382 beoordelingen
Creation date
08/09/2022
Report
september
Family
7/10
Dave
Goed maar kan beter
Schone n geordende camping, zwembad te klein ( of te veel mensen) stacaravan en uitrusting outdated en airco onvoldoende, ook geen afzuigkap...Read more
Schone n geordende camping, zwembad te klein ( of te veel mensen) stacaravan en uitrusting outdated en airco onvoldoende, ook geen afzuigkap aanwezig in de keuken.

Hello,

Thank you for your comment and we're sorry to hear about your dissatisfaction with the equipment of your accommodation.
Please note that when you make your reservation on our website, you have the possibility to choose your mobile home with our "à la carte" option. This way, it will correspond exactly to the criteria you are looking for (photos, equipment present in the mobile home, location, etc.).
Go to www.siblu.fr to choose the mobile home for your next holiday.

Sincerely yours,
The Siblu team of camping Le Montourey.

Creation date
18/08/2022
Report
augustus
Family
7/10
Henny
Fijne kleine camping maar echt Frans
De camping was geen massale camping, dat vonden wij wel fijn. Alles was goed te belopen, en het zwembad was goed overzichtelijk. Het groots...Read more
De camping was geen massale camping, dat vonden wij wel fijn. Alles was goed te belopen, en het zwembad was goed overzichtelijk. Het grootste minpunt vonden wij dat het Frans georiënteerd was. Ons zoontje van 8 kon niet mee doen met het animatieteam aangezien er alleen maar Frans werd gesproken. Ook is het park wat verouderd. De chalet die we gehuurd hadden was dikke prima, alles was aanwezig. Het zou alleen een keer goed schoongemaakt moeten worden en de keukenkastjes kunnen wel een opruimbeurt gebruiken. Maar al met al hebben we een fijne vakantie gehad.
Creation date
11/08/2022
Report
augustus
Family
10/10
Sharissa
Super in orde
Creation date
04/08/2022
Report
juli
Family
8/10
Peter
Na 20 u aangekomen en was geen beddengoed aanwezig.security wilde geen geven, gelukkig was er nog iemand vd animatie die er dan toch gehaald heeft zodat we konden slapen. Niemand de dag erna langst gew hoewel ze zeiden dat er iemand kwam zien.
Over het algemeen wel tevreden.
Creation date
10/08/2020
Report
augustus
Family
7/10
Guido Beijer
Prima, maar afgelegen camping
Le Montourey is een prima camping die er verzorgd uit ziet. Het ligt wel redelijk afgelegen van voorzieningen zoals een bakker of een superm...Read more
Le Montourey is een prima camping die er verzorgd uit ziet. Het ligt wel redelijk afgelegen van voorzieningen zoals een bakker of een supermarkt. Je moet echt alles met de auto doen. Door de drukte in Frejus is het zeker 20 minuten rijden naar de boulevard van Frejus. De caravans zijn zoals bij alle Siblu campings top. De service van de receptie was goed en problemen met o.a. de wasmachine werden snel opgelost. Een groot nadeel was wel het gebrek aan personeel dat Engels spreekt. We hebben regelmatig Google Translate nodig gehad. De funzone is voorzien van alle faciliteiten. Het zwembad is prima, maar bij een van de baden ontbrak een afwerkstrip grotendeels. Er mag rond het zwembad niet gegeten en gedronken worden. Hiervoor is een apart hoekje ingericht met matig meubilair en beperkt schaduw. De bar is niet ingericht en dit straal dus ook niks uit. Het zou zoveel meer bij kunnen dragen door dit wel te gebruiken. In de rest van de funzone ontbreekt het aan sfeer. Al met al een mindere camping dan wij eerder van Siblu hebben bezocht.
Creation date
22/07/2020
Report
juli
Family
8/10
Adil
Weekje met de kinderen
Gezellige camping met uitstekende service. Jammer dat alle entertainment op de Fransen is gericht en voor onze kinderen niet verstaanbaar.
Creation date
06/08/2019
Report
augustus
Family
8/10
Sven
Meer dan Tevreden
Goede vakantie gehad bij jullie. Enkel vonden wij het spijtig dat het personeeldie het restaurant deden niet goed engels en frans spraken
Creation date
26/07/2019
Report
juli
Family
8/10
Sandy
We hebben het erg fijn gehad. Leuke camping met prima zwembad. Jammer dat de animatie voornamelijk in het Frans was.