Beoordelingen

Ontvangst
Accommodatie
Entertainment & activiteiten
Zwembadcomplex
Servicekwaliteit
8/10
Van de 346 beoordelingen
Creation date
18/08/2022
Report
augustus
Family
9/10
Hans
Snelle service en meedenkende receptie
Klantvriendelijk,behulpzaam
Creation date
04/08/2022
Report
juli
Family
8/10
David
fijn verblijf met gezin
Het was zeker een fijn verblijf met kinderen. Vriendelijke medewerkers, leuk zwembad, handig winkeltje. Een aanrader!
Creation date
13/08/2020
Report
augustus
Family
8/10
Sjaak
..

Merci d'avoir pris le temps de répondre à ce questionnaire. En espérant vous retrouver pour un prochain séjour. Cordialement, l'équipe du Domaine de Soulac.

Creation date
03/08/2020
Report
augustus
Family
7/10
Nienke
Schone camping
De camping en de sta caravan waren mooi en schoon. Zwembad personeel vriendelijk. Bij de receptie konden ze je goed helpen en waren ze ook e...Read more
De camping en de sta caravan waren mooi en schoon. Zwembad personeel vriendelijk. Bij de receptie konden ze je goed helpen en waren ze ook erg vriendelijk. De dame van het winkeltje, een erg fijne mevrouw. Het personeel van de horeca (behalve 1 jong meisje met lang haar) was vreselijk. Ze zeiden nog niet eens gedag als je er op het terras kwam zitten. Ze lachten niet en je voelde je er niet welkom. Onbegrijpelijk dat ze deze 2 mensen de horeca daar laten runnen, misschien omdat we Nederlanders zijn? Ons geld hebben we daar 1x besteed aan cocktails en eten maar we zeiden meteen tegen elkaar; hier brengen we ons geld echt niet meer naartoe. Zonde voor de rest van de camping. Er was goede toezicht en 's avonds en 's nachts was het erg stil. Ons verblijf was fijn, maar 2 weken was iets te lang omdat er vrij weinig in de buurt te doen is.

Hello, Thank you for your comments. We will transfer them to the concerned team. We hope to see you again for holidays in one of our Siblu village. Best regards.

Creation date
05/08/2019
Report
augustus
Family
8/10
Jeroen
Tevreden klant
Tevreden klant