Vacature - Hoofd schoonmaak (meewerkend)

Pictogram van functie op kantoor
Afdeling
Schoonmaak
Pictogram van plaatsaanduiding
Locatie
Oostkapelle
Pictogram van werktas
Dienstverband
Fulltime (38 uur), dagen en tijden in overleg

Siblu Villages is een vakantieparkorganisatie met 21 parken in Frankrijk en 3 in Nederland en heeft in 2019 Camping in de Bongerd in Oostkapelle als tweede camping in Nederland overgenomen. De ambitie is om binnen nu en 5 jaar het aantal parken te verdubbelen. Daarnaast is Siblu met meer dan 10.000 eigenaren van Mobile Homes en chalets op eigen campings de grootste verkopende partij van Mobile Homes en chalets in Europa.


Siblu in de Bongerd is gelegen in Oostkapelle, een groen, rustig en gemoedelijk park met ruime chaletplaatsen. Wij hebben momenteel 350 plekken waarvan een aantal nog in ontwikkeling zijn. Onze eigenaren en gasten genieten hier van zon, zee en strand. Een combinatie van rust die je vindt op het park en drukte die je kan opzoeken in Domburg of Middelburg. Een echt familiepark wat zorgt voor het optimale vakantiegevoel op een unieke locatie!

Bij Siblu zetten we ons elke dag in om chaleteigenaren en vakantiegangers een fantastische tijd te bezorgen. Wil jij onderdeel uitmaken van een gezellig en hecht team? Ter uitbreiding van ons team in Oostkapelle zoeken wij een klantgerichte en gedreven Hoofd schoonmaak (meewerkend).

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de schoonmaak? Houd jij van aanpakken en sta jij je mannetje/vrouwtje? Dan zijn wij opzoek naar jou! Als meewerkend voorman/-vrouw stuur jij ons schoonmaakteam aan. Jij coördineert de dagelijkse werkzaamheden binnen ons schoonmaakteam. Jij neemt de verantwoordelijkheid op je dat de accommodaties voor de gasten op tijd schoon zijn. Binnen het team zorg jij voor een goede werksfeer. Bij problemen zorg jij dat deze adequaat verholpen worden. Verder ben jij flexibel in jouw werktijden en werkdagen. Jij streeft naar perfectie en jouw werk is pas klaar als dit volgens jouw kwaliteitseisen gedaan is. Wij werken in de verblijfssector wat betekend dat de drukte in de weekenden en vakanties plaats vind. Tijdens deze periode werken wij met zijn allen om gasten en onze eigenaren een fijn verblijf te bezorgen. In de rustige periode evalueren wij graag op afgelopen jaar om onze dienstverlening te verbeteren. Eigen initiatieven stellen wij dan ook heel erg op prijs. 

Wie ben jij?

 • Een mensenmens en communicatief sterk 
 • Iemand met enige ervaring in een meewerkende, coördinerende of aansturende rol
 • Beschikt over eigen vervoer 
 • Oplossingsgericht 
 • Kwaliteit en klantgericht en hebt een proactieve houding 
 • Je bent goed in structureren, overzicht houden en organiseren 

Wij bieden

 • Een bovengemiddeld uurloon 
 • Gevarieerde werkzaamheden in een dynamische omgeving
 • Een team van gezellige en hardwerkende collega’s 
 • Een actieve werkdag op een mooi park in ‘hartje’ Oostkapelle 
 • Reiskostenvergoeding (vanaf 10km enkele reis)

Is dit wat voor jou?

Heb je interesse? Stuur je CV en motivatie naar info.bongerd@siblu.nl